<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1046430665528051&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Last ned gratis kalkulator

Lurer du på hvor mye kontantstøtte din bedrift har krav på? Er du usikker på hvordan beløpet blir beregnet? Last ned vår gratis kalkulator ved å fylle ut skjemaet!

Kalkulatoren er pedagogisk og enkelt oppbygd. Du trenger ikke høy kjennskap til modellen eller regnskap for fylle den ut. 

Gratis hjelpetelefon

Det kan være vanskelig å holde oversikt over de ulike krisepakkene og hvilke tiltak og hjelpeordninger som kan være aktuelt for din bedrift. Value har derfor etablert en gratis hjelpetelefon for å bistå med navigeringen i krisepakkejungelen. Les mer om den her

Hvem er Value?

Value er din beste støttespiller på økonomiområdet. Sammen skaper vi bedre lønnsomhet i din bedrift

Vi tar oss av regnskap, lønn og administrasjon av pensjon, så du kan fokusere på det du er god på. Med tverrfaglige leveranser, moderne systemer og bruk av moderne teknologi sørger vi for høy effektivitet og høy grad av automatisering.

Vi rådgir og bistår med implementering slik at du får oversikt og kontroll på økonomiområdet. Utbedring av likviditet, kostnadskutt eller effektivisering. Du vil møte rådgivere med ledererfaring, helhetlig blikk og god innsikt i forretning.

Les mer om forskjellen på oss og andre regnskapsførere i denne artikkelen.

Andre relaterte ressurser

*Modellen bygger på kjent informasjon pr 07. august 2020. Endringer kan forekomme etter hvert som Regjeringen legger frem mer informasjon. Modellen blir oppdatert fortløpende dersom ny informasjon blir tilgjengelig.