<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1046430665528051&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kompensasjonsordningen 2.0, eller midlertidig tilskuddsordning for foretak med stort omsetningsfall etter august 2020 er åpen for søknader i perioden 18.01.21 til 15.06.21. Les mer om ordningen her.

Last ned gratis kalkulator

Lurer du på hvor mye kontantstøtte din bedrift har krav på? Er du usikker på hvordan beløpet blir beregnet? Last ned vår gratis kalkulator ved å fylle ut skjemaet!

Kalkulatoren er pedagogisk og enkelt oppbygd. Du trenger ikke stor kjennskap til modellen eller regnskap for fylle den ut. 

Hvem er Value?

Value er din beste støttespiller på økonomiområdet. Sammen skaper vi bedre lønnsomhet i din bedrift.

Vi tar oss av regnskap, lønn og administrasjon av pensjon, så du kan fokusere på det du er god på. Med tverrfaglige leveranser, moderne systemer og bruk av moderne teknologi sørger vi for høy effektivitet og høy grad av automatisering.

Vi rådgir og bistår med implementering slik at du får oversikt og kontroll på økonomiområdet. Utbedring av likviditet, kostnadskutt eller effektivisering. Du vil møte rådgivere med ledererfaring, helhetlig blikk og god innsikt i forretning.

Les mer om forskjellen på oss og andre regnskapsførere →