<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1046430665528051&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ressurser

Value skal være din beste støttespiller innenfor økonomi, administrasjon og HR. Derfor utvikler vi stadig innhold med mål om å hjelpe deg slik at du kan fokusere på det du er god på. 

Siste fagartikler

Unngå å bli svindlet i sommer

Skrevet av Bård Hansen
23.06.21 14:11

Sommermånedene kan ofte by på hektiske dager med færre ansatte på jobb og mye som skal ferdigstilles før ferien inntreffer. Ferievikarer med mindre erfaring tar over noen av oppgavene og overordnede er kanskje utilgjengelig i større grad. Dette utnytter svindlere, og antallet svindelforsøk øker ofte gjennom sommeren. Det finnes ulike former for svindel, og etterhvert som noen metoder avdekkes og gjøres kjent, finner svindlere nye og kreative fremgangsmåter. Svindlerne blir stadig dyktigere og mer troverdig. Derfor er det viktig å være oppmerksom, og gjøre en ekstra sjekk dersom noe avviker fra normalen.

Les mer →

Kan kunstig intelligens hjelpe regnskapet ditt? - En ærlig vurdering

Skrevet av Martin Vikesland
16.06.21 11:10

Det skrives mye om kunstig intelligens (AI), og systemleverandørene er ivrig etter å promotere AI som et del av sitt produkt. Hvordan virker det, og virker det egentlig så godt som systemleverandørene vil ha det til? Hvem er det egentlig som kan ha nytte av AI-støtte i sin fakturaflyt?

Les mer →

Vi inngår kontrakt med Propell.ai - storsatsing på kunstig intelligens!

Skrevet av Martin Vikesland
14.06.21 21:21

Value Group satser på kunstig intelligens og inngår kontrakt med Propell.ai. Implementeringen av AI er et ledd i Value Group sin betydelige satsing på teknologi som underbygger gruppens posisjon som kundens beste støttespiller på økonomiområdet. Dette er en vesentlig investering i teknologi, metode og kompetanse for Value Group.

Les mer →

Ferietrekk

Skrevet av Andrea Misje Renså
07.06.21 13:08

Når du skal betale ut feriepenger er det flere vurderinger og avklaringer det er smart å ha på plass i god tid før selve utbetalingen. Vi har laget en oversikt med 6 punkter som dekker de viktigste vurderingene i forkant av feriepengeutbetalingen: 

Les mer →

Ferieloven og ferieavvikling

Skrevet av Andrea Misje Renså
07.06.21 13:06

Sommeren nærmer seg og i den forbindelse kan det dukke opp spørsmål knyttet til  ferieavvikling og feriepengeutbetaling. I år vil ferieavviklingen for mange kanskje bli annerledes ettersom flere ansatte er permittert. Les mer om ferieloven, ferieavvikling, sykdom i ferien og permittering her!

Les mer →

Kvalitet, innovasjon og nytenkning skaper vekst hos Reinhartsen

Skrevet av Andrea Misje Renså
30.04.21 11:21

Hos Reinhartsen har de fokus på kvalitet i alle ledd.
- Vi leverer det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter, forteller en smilende Bjørn Halvorsen, om Reinhartsen.

Les mer →
Les flere artikler