<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1046430665528051&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ressurser

Value skal være din beste støttespiller innenfor økonomi, administrasjon og HR. Derfor utvikler vi stadig innhold med mål om å hjelpe deg slik at du kan fokusere på det du er god på. 

Siste fagartikler

Konsulentselskap? Dette er de viktigste faktorene som påvirker lønnsomheten

Skrevet av Martin Vikesland
31.03.22 09:40

Det er mange ting som påvirker lønnsomheten i et selskap. De viktigste faktorene for hva som skaper en lønnsom bedrift vil også kunne variere fra en bransje til en annen. Når vi rådgir og bistår konsulentselskaper ser vi at det ofte er tre områder som er de sterkeste driverne for bedriftens lønnsomhet.

Les mer →

Slik får du full kontroll på HR-området uten å ansette

Skrevet av Birgitte Handeland
31.03.22 09:38

Som leder står en daglig overfor utfordringer og problemstillinger knyttet til personaladministrasjon. Enten det gjelder forsikring og pensjonsordninger, rekruttering, konflikthåndtering, sykefraværsoppfølging eller arbeidsrett er dette problemstillinger som det kan være både tidkrevende og vanskelig å finne ut av.

Les mer →

Løsningen ble å outsource HR

Skrevet av Birgitte Handeland
31.03.22 09:38

Netlife Bergen er ledende innen design og teknologi, og utvikler digitale tjenester og produkter. Deres dyktige og kreative rådgivere leverer løsninger og opplevelser som kunden elsker. I tillegg er de opptatt av folk - på ordentlig. Med gode kundeopplevelser blir etterspørselen stor, og selskapet har de siste årene hatt stor vekst.

Les mer →

Få kontroll på ferieplanen!

Skrevet av Andrea Misje Renså
09.02.22 11:34

God planlegging er en nøkkel til godt resultat - også når det kommer til ferieplanlegging! For å sikre optimal drift gjennom sommermånedene er det lurt å starte planleggingen tidlig.

Les mer →

Kortvarig oppdrag ble til langvarig samarbeid

Skrevet av Andrea Misje Renså
25.01.22 15:18

Da selskapet Fiven jaktet ny økonomisjef i 2019, valgte de å leie inn en person fra Value til å hjelpe seg midlertidig. Men selv etter at Fivens nye økonomisjef kom på plass, har samarbeidet fortsatt i nye former.

Les mer →

Regnskapsfrister 2022

Skrevet av Martin Vikesland
07.01.22 16:17

Her finner du en komplett oversikt over regnskapsfristene du må huske fra måned til måned. Datoer er hentet fra Skatteetatens skattekalender for næringsdrivende

Les mer →
Les flere artikler