<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1046430665528051&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ressurser

Value skal være din beste støttespiller innenfor økonomi, administrasjon og HR. Derfor utvikler vi stadig innhold med mål om å hjelpe deg slik at du kan fokusere på det du er god på. 

Siste fagartikler

Ferietrekk

Skrevet av Andrea Misje Renså
07.06.21 13:08

Når du skal betale ut feriepenger er det flere vurderinger og avklaringer det er smart å ha på plass i god tid før selve utbetalingen. Vi har laget en oversikt med 6 punkter som dekker de viktigste vurderingene i forkant av feriepengeutbetalingen: 

Les mer →

Ferieloven og ferieavvikling

Skrevet av Andrea Misje Renså
07.06.21 13:06

Sommeren nærmer seg og i den forbindelse kan det dukke opp spørsmål knyttet til  ferieavvikling og feriepengeutbetaling. I år vil ferieavviklingen for mange kanskje bli annerledes ettersom flere ansatte er permittert. Les mer om ferieloven, ferieavvikling, sykdom i ferien og permittering her!

Les mer →

Kvalitet, innovasjon og nytenkning skaper vekst hos Reinhartsen

Skrevet av Andrea Misje Renså
30.04.21 11:21

Hos Reinhartsen har de fokus på kvalitet i alle ledd.
- Vi leverer det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter, forteller en smilende Bjørn Halvorsen, om Reinhartsen.

Les mer →

Automatisk purring gir bedre likviditet

Skrevet av Sindre Hansen
30.04.21 09:08

Noen ganger betaler ikke kunden, og det må naturligvis følges opp. Automatisk oppfølging av ubetalte fordringer bør være en selvfølge for de aller fleste selskaper mener rådgiver i Value, Nikolai Nilsen. Skybasert regnskap med bankintegrasjon gjør at reskontro automatisk oppdateres hver dag. Da kan det være et naturlig steg videre å automatisere innkrevingen av ubetalte fordringer.

Les mer →

Fem kjappe med Frida og Ingvild

Skrevet av Andrea Misje Renså
29.04.21 09:36

Frida Isaksen og Ingvild Haugstvedt var begge ferdig utdannet ved Universitetet i Agder i 2019. I dag jobber de i henholdsvis Value Kristiansand og Value Oslo. HR-ansvarlig Andrea inviterte dem til en digital kaffeprat og fem kjappe spørsmål om hvordan det er å jobbe i Value, og om overgangen fra studielivet til arbeidslivet.

Les mer →

Konsulentselskap? Dette er de viktigste faktorene som påvirker lønnsomheten

Skrevet av Martin Vikesland
19.04.21 12:44

Det er mange ting som påvirker lønnsomheten i et selskap. De viktigste faktorene for hva som skaper en lønnsom bedrift vil også kunne variere fra en bransje til en annen. Når vi rådgir og bistår konsulentselskaper ser vi at det ofte er tre områder som er de sterkeste driverne for bedriftens lønnsomhet.

Les mer →
Les flere artikler