<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1046430665528051&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ressurser

Value skal være din beste støttespiller på økonomi- og administrasjonsområdet. Derfor utvikler vi stadig innhold med mål om å hjelpe deg slik at du kan fokusere på det du er god på.

Siste fagartikler

Kontantstøtte for å dekke faste kostnader

Skrevet av Martin Vikesland
27.03.20 14:20

Regjeringen presenterte 27.03 skissene til en ordning for å kunne dekke kriserammede norske bedrifters løpende kostnader. Det ble på pressekonferansen lansert som mål at ordningen skulle være operativ innen 3 uker. Regjeringen vil komme med mer informasjon om vilkårene for ordningen fredag 03.04.

Les mer →

Gratis hjelp til å navigere i krisepakkejungelen

Skrevet av Andrea Misje Renså
27.03.20 13:10

Regjeringen har introdusert flere ulike tiltakspakker for næringslivet for å avhjelpe utfordringene som koronaepidemien har skapt. Det kan være vanskelig å holde oversikt over disse og hvilke tiltak og hjelpeordninger som kan være aktuelt for din bedrift.

Les mer →

Ofte stilte spørsmål: Permittering & omsorgsdager

Skrevet av Andrea Misje Renså
27.03.20 10:55

De siste ukene har det kommet flere nye vedtak og endringer i regler for permitteringer og omsorgsdager, og det kan være vanskelig å holde oversikt. Vi har samlet opp noen spørsmål som mange lurer på og svart på disse her!

Les mer →

Avtalerevisjon

Skrevet av Markus Wroldsen
26.03.20 13:10

Koronautbruddet har rammet økonomien til både norske og utenlandske selskaper hardt, og vil føre med seg store konsekvenser for næringslivet både på kort og lang sikt. Mange lurer nå på om de må forholde seg til avtaler som de tidligere har inngått. Enten fordi de er leverandør av en ytelse og har møtt på leveranseproblemer, eller fordi de som kjøper ikke ønsker ytelsen levert nå på grunn av tingenes tilstand.

Les mer →

Korona og virkemiddelapparatet

Skrevet av Merete Skårland
24.03.20 11:52

Stortinget sluttet seg lørdag 21. mars til regjeringens forslag om en låne- og garantiordning på til sammen 100 milliarder kroner. Halve beløpet er satt av til en løsning der staten gjennom et fond garanterer for 90 % av beløpet i nye lån til små og mellomstore bedrifter inntil 50 MNOK. 

Les mer →

Slik bytter du regnskapsfører

Skrevet av Martin Vikesland
23.03.20 16:07

Vurderer du å bytte regnskapsfører? Da blir du sikkert glad for å høre at det er lett å få til. Ikke er det dyrt heller.

Les mer →
Les flere artikler